<3

Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igenför att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar.Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar. Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten,om att viska du är vacker tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut, händer som dras genom hår och fingertopparsom smeker längs ryggraden.. ♥

Godnatt!

Inte mycket bloggning idag, alls.
Jag vaknade halv 9, Alexander vaknade vid 10 så vi gick upp då, åt frukost och sånt. Sen snacka vi med Jonna och Jenny en stund sen var vi på mitt rum och gjorde inte så mkt. Aja, sen tog vi bussen 13:37 till stan. När vi kom dit var det ingen där så vi köpte en French hot dog, sen åkte vi hem till honom så jag fick träffa hans mamma och 2 av hans systrar :) Vi kollade på film, ungefär.
Sen kom pappa och hämtade mig så åkte vi till min farbror, Tobias för hans son Christoffer, min kusin alltså fyller år :) Också när jag kom hem tog jag en promenad med hunden sen satte jag mig här :)
I morn blire väl till att åka till Uddevalla med Carolina som jag inte träffat sen jag vet inte när. Ska bli kul! :) Får se vart jag sover i morn, och på söndag åker jag till Norge med min älskade mormor och morfar i husbilen :) Ska bli kul! Sen kommer vi hem på tisdagen, så det blir ingen bloggning. HEHE, ska nog sova nu. Eller snart.
Hörs i morn!

Godmorgon

Vaknade för ungefär en halvtimme sen, kunde inte somna om så jag satte mig här. Alexandersötnos ligger fortfarande och sover i min säng, hihi :')
Jag har ingenaning vad som händer idag förutom att jag ska till min farbror ikväll.
over and out
-
-
dupersupergammal bild

-

Sitter här med Jonna och Alexander, ska snart gå ner och tjöööta med mina föräldrar sen kolla på film :)
Thihi
hejdå

-

Väntar, väntar och väntar..
En fucking timme kvar!
Jag har hunnit städa mitt rum, duscha, damsugit, gosat med min hund, Bamse och väntat.
TIDEN GÅR SEGT!
Bilder från Skulegården, huset jag växte upp i som jag saknar jättemycket.
Mitt rum
Köket
Köket
Köket
Jennys rum (mitt gamla)
Toa nere
Hallen nere
Vardagsrummet
Hallen uppe
trappan
Vardagsrummet
Malins rum (Mitt gamla)
Toa uppe
Toa uppe

goodmorning

Vaknade nyss :) Kom på att jag inte har vaknat en ända gång under natten, som jag brukar göra :D Fan va gött! Jag vaknade inte ens av Emil och Alexandras väckarklocka :o Jag brukar vakna jättelätt av sånt. Konstigt, konstigt men aja, ! :D
Nu ska jag gå ner och duscha och göra mig i ordning sen åker jag :)
Skulle bli ett regnoväder över hela Sverige sa dom igår. Än är det inget regn, men det kommer väl. Hoppas det regnar i natt, älskar att ligga i sängen och lyssna på när regnet slår mot taket :)
Hejdå
Har jag berättat för er hur mycket jag älskar lyxshaken på max!
mumms

Visdomstand på g?

Sitter här och är fett irriterad på att min mun gör ont för jag håller på att få en visdoms tand tror jag. Det svider, kliar, dunkar, smakar blod och trycker. Fy vad jobbigt :(
I morn åker jag in till Trollhättan igen :) Roligt! Ska träffa Alexander och sen följer han med hem till mig och sover över tror jag, får se :)
Aja, nu ska jag sova!
Gonatt ♥

surpuppa

Idag har jag varit med Felicia och hennes kille Oskar :)
Vi har badat, träffat några andra och suttit vid rese och dansat/sjungit :) Superkul!
Kunde inte träffa Alexander idag :( bubububb
Det kommer inte bli så många bilder nu på ungefär 2 veckor för min mamma hämtade precis kameran. Hon ska ju på semester så får la va lite snäll att dela med sig :)
Fyfan vad tråkigt jag har! Finns ju ingenting att göra här hemma. Jo, sitta vid datorn. Men hur kul är det när det är soligt och fint ute. Men vad i helvete ska man göra ute då? Hmm.. Juste, INGENTING!
hejdå.

!!!

Hittade ett paket juice :D WOHO! Jag älskar juice.
Går till bussen om en halvtimme :) Så jag bloggar i kväll, om jag inte kan sova hos någon, får se vad som händer!
Puss

ingen matlust -.-'

Har fan ingen matlust längre. Jag är hungrig, men när jag ska ta mig något att äta mår jag illa. Det kan ju inte riktigt vara bra, så nu ska jag gå ner och tvinga i mig mat. Fyfan vad det är äckligt :(
köss

Godmorgon

Kom precis ur duschen :) Ska göra mig i ordning och åka in till Trollhättan sen tror jag, ska snacka med pappa :)
Hörs senare.
Puss!
BILDEN! hahaha, Alexander tyckte att jag var jobbig när jag tog kort på honom så han tog bort dom bilderna :( och bara för att jävlas tog han MASSA bilder på mig! Hahah...

>.<'

Förbannad som en jävla gris!
Kul nyhet, verkligen! Kul..

<3

Hänt idag då?
Jo, jag tog bussen till stan 13:37 och åkte direkt hem till Linnéa Johansson. Sen ringde Alexander och fråga om vi hängde med honom och Mikael till överby så vi åkte dit :)
Junkyard och McDonalds sen åkte vi tillbaka till stan. Linnéa och Mikael drog när vi kom dit.
Jag och Alexander gick till resecentrum och satte oss på gräset & lyssna på musik och sånt medans vi väntade på min buss, som tydligen inte gick så Marie fick komma och hämta mig sen :p

WTF

Alla tjejer som läser min blogg,
Om ni ska ut och va med kompisar eller liknande,
vad brukar ni ha i eran väska?

Jag har alltid med mig:
• Smink (Mascara, fundation)
• Lypsyl
• Tamponger
• Pennor
• Mobil laddare
• Tandborste
• Parfym
• Deodorant
• Plånboken
• Bikini om det är fint väder
• Paraply
• Strumpor
• Busskort
• Tofsar
• Hårspännen
Om jag inte har med mig något utav det så känner jag mig typ stressad och sånt, som om jag skulle behöva något av det, fast sen gör jag inte det endå. Jättekonstigt xD
gammal bild

-

Jag skulle gått upp om en kvart egentligen. Vakna tidigt som tusan och gjorde mig i ordning och skit. Nu är jag klar och jag åker inte förens om en timme :( Jag tycker att buss 660 ska gå mer än var fjärde timme!
dagens frisyr: Har aldrig haft håret såhär förut för har inte haft tid att fixa något, rätt snyggt ändå, tycker jag! :)
Dagens outfit, och ja, jag vet att mina boobisar har jättekonstig bränna -.-'
Tunika: Gina Tricot för längesen
Shorts: Avklippta jeans från Vero Moda

hejsansvensanpoådejsan

Eller inte. Min dator dog igår och jag orkade inte fixa den så jag kunde tyvärr inte blogga innan jag gick och la mig igår. Dessutom så somnade jag under filmen. Haha, den var jättetråkig!
Nu ska jag göra mig i ordning och sen ta bussen till Trollhättan och va med Linnéa och Alexander :) Kanske fler folk, får se på deee.
Vadå blå bil? Den är ju vit, hahaha!

FILM!

Nu ska jag se på Ghosts of girlfriends past :) Har inte sett den, får hoppas att den är bra!
Slänger nog in ett inlägg innan jag går och lägger mig :)
pusspuss


Franz Ferdinand - This Fire

This fire is out of control
I'm going to burn this city
Burn this city
This fire is out of control
I'm going to burn it, I'll burn it
I, I, I'll burn it down

Blond igen :)

mongobild, men jag orkade inte ta en annan (a)

-

Nu är jag hemma, altså hemma hemma hos pappa :)
Hann inte blogga förut innan jag stack från Malin ( www.mmylove.blogg.se ) för jag skulle hjälpa henne och städa och skit medans hårfärgen verkade :) Sen gjorde jag mig snabbt iordning och tog bussen till Trollhättan :)
När jag kom till Trollhättan trodde jag att Isa skulle vara där för hon sa att hon skulle ta bussen 20 i 12, men nehe så var det ingen där :p Då satte jag mig på torget och ringde Jonna som var ute på kusten. Vilken jävel :( Fast sen såg jag att Bexx satt och vänta i en busskur så jag gick och snacka med henne lite :) Sen när hon tog bussen gick jag till Oden och träffade Lilja och Eskel :)
Sen stack Eskel
Sen kom Ronja
Sen kom Amanda och Linn
Och sen dissa jag dom för jag skulle till resecentrum och möta Alexander & när han kom så gick vi till Corner och åt & när vi ätit klart gick vi in i en musikaffär så spelade han gitarr för mig :D
Efter en stund gick vi in till Oden och träffade Felicia, Eskel och Linnea så var vi med dom en stund och sen följde Alexander mig till bussen efter att ha spelat lite till gitarr för mig :)
later!

hej alla coola bloggläsare

Kom in för ungefär två timmar sen :) Jag och Alex kunde inte vara inne hos Malin och Micke för Micke är sjuk stackarn :( Vi gick till torpa, var där jättelänge sen gick vi till busshållplatsen och väntade på hans buss :)
Sen när jag kom in har jag gosat med Jamie och matat honom :) Sötnos!
Nu sitter vi i soffan och kollar på Alien 3 som går på 6:an :)
Btw, datorn stannade hemma för jag orkade inte släpa runt på den i stan, fast får låna en av Malin & Micke :)
PySSSSSSSS

-

Kom precis hem till Malin :) Fast ska snart ut igen och möta Alex.
Nu ska jag gå och gosa med Jamie.
Hörs senare, puss!


Godmorgon!

Vaknade 1 timme innan väckarklockan ringde och tänkte fel så jag gick upp då. Jag tänker verkligen inte okej när jag är trött, asså ..
Aja, var inne och kollade på bilddagboken förut, så var det någon jävel som lagt upp en bild när en håller på att ta sprutor i fokus. Fan vilket ryck jag fick, jag HATAR verkligen sprutor, det är det värsta jag vet! Jag har inget emot piercingar eller så, men sprutor! Fyfan.
Ska göra mig i ordning klart så åker jag till Trollhättan sen, sover hos Malin i natt också :) Naysnays!
Hörs sen, får se om jag tar med datorn.
PUSSPUSS

Finaste systerson som jag ska passa ikväll :D Åh, vad söt han är!

-

Går och lägger mig nu. Ska upp tidigt i morn för
jag ska duscha och hinna till åsaka 10 i 1.
Godnatt på er

homeeehehe

Nu är jag hemma igen :) När jag och Jenny hade ätit klart tog vi en cykeltur :p
Ska nog kolla på film snart :)
Åker in till Trollhättan i morn btw! Ska la träffa lite folk sen åker jag till Vänersborg och sover hos Malin :) Hon har lovat att hon ska hjälpa mig att slinga håret :)
B4N ♥


bild från fallens.

-

Kom hem nyss :)
Vi hade Christina-kalas! 5 stycken hade namnsdag så vi fixade ett litet kalas för Christina, Stina, Farmor, Karin och Marie :)
Nu ska jag upp till grannarna och grilla :)
Hörs senare!
<3

-.-''''''''

Vaknade för ca 5 minuter sen.
Somnade ungefär vid 5 eller 6. Mitt täcke hänger fortfarande ute på tork så jag fick ta extratäcket och det är inget duntäcke, JAG FRÖS FAN SÖNDER! bububub
Nu ska jag göra mig i ordning för jag ska på namnsdagskalas hos farmor min.
Ha en bra dag, hörs senare!
pusselipusspuss
Jag har träffat Boris, DE NI!

...



Nu går jag och lägger mig, sov gott alla änglabarn ♥



hoho ..

Mamma är också lite pinsamm .. HAHA!
Älskar dig endå <3

ibanez prestige


Kent - Socker

Gammal, men faan så bra!

<3

Kom hem för en liten stund sen :) Satt på bussen och tänkte att när jag kommer hem ska jag lägga mig i sängen under täcket och sova.. Har sovit 11 timmar i natt, men är trött ändå :o Aja, sen när jag kommer in på mitt rum så är mitt täcke borta, så gick jag runt i huset och letade efter det så hitta jag det inte och då skulle jag ringa pappa. Men, var är telefonen? Letade efter den i 10 minuter och när jag  hittade den var batterierna slut, så sprang jag runt i hela huset och letade efter batterier, men jag hittade inga så jag tömde fjärrkontrollerna på batterier för att se vilka som passa, SEN kunde jag ringa. Han sa att mitt  täcke hänger ute på tork och är jättekallt :( JAG VILL SOVA NUUUUU...
Jag är en sån som inte kan sova utan täcke haha..
Aja, tog bussen in till stan i morse och träffade .. INGEN, för Isa försov sig :( Så jag ringde Ahlin som jag träffade i ca 2 min, sen dissa han mig. Sen ringde jag dit Hampus och då träffade jag Matilda och Alexandra. Vi gick in mot Oden och träffade Johannes, sen kom Hampus efter en stund. När Alexander och Oliver kom så var jag med dom istället :) Gosigosiiii, Sen gick Oliver iväg hela tiden så jag och Alexander gick till rese och väntade på min buss så träffade vi Felicia Snopplover :) och sen tog jag bussen.
Och nu kom pappa upp och påminde mig om att kondomer är bra att ha :D Jättepinsamt, hejdå.

goodnight sweetheart

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
... Var inte det jag ville ha sagt, utan nu ska jag duscha och sen går jag och lägger mig. Gonatt!
BTW, tar bussen in till stan i morn 13:37 :)

-

Har inte varit hemma, det är därför jag inte bloggat på typ 2-3 dagar?
Har sovit hos Matilda :)
På väg hem från McDonalds, vi åkte dit, köpte var sin cheeseburgare, satte oss i lektunneln och snacka, haha!
Vi tvingade Simon att ta av sig byxorna och säga till dom på bussen "Byxorna skaver" HAHA! För att göra det mindre pinsammt för honom så gjorde alla något.. jaa  xD
såHÄR snygga var vi!
Dagen efter åkte vi till badhuset, det var asroligt! :D
AShärligt väder! :D
SÖTNOS!
Sen på kvällen så grilla jag med Alex :)
HOPPsanhejsan :)
<-- liten fot   :D   STOR fot -->
Och nu orkar jag inte lägga in mer bilder för jag ska byta lakan och packa för jag åker till pappsen i morn. Hörs senare! PUSSSS

-

Ska sova hos Matilda :) Bussen går 16:27.
Kanske bloggar innan jag åker, annars sååååeeeh hörs vi i morn.
PYSS
JAG VILL HA TUNGPIERCING IGEN! :((((((
Fast mindre sne och längre utttt

-

Vaknade för en timme sen, har hunnit få in alla kläder i garderoben. Nästan, lite fick inte plats ..
Och ätit frukost. Flingor med sylt, och sen kommer mamma in och säger "Varför tog du inga jordgubbar?" Fan, vi köpte ju jordgubbar igår. Tar dom senare!
Tänkte åka till Trollhättan sen :) Får se!
pusspuss
Snygg garderob? ;)

Godnatt!

Nu har jag städat klart. Fastnade i en intressant chatt med Sara, och kollade sen runt lite på youtube. Ska gå och lägga mig snart. Har jävligt ont i ryggen eftersom jag sitter och har suttit som ett CP i flera timmar nu. Har längtat efter min mjuka sköna säng hela dan! Fick ju inte sova klart i morse när våran granne i Jennys ålder kom hit och va med Jenny lite innan vi åkte till Lysekil. Haha, fast det kanske var lika bra.
Jag vill inte sova, egentligen. Det är så tråkigt om man är själv :( Iallafall innan man somnar, för när man sover bryr man sig ju inte direkt så mycket.
Det handlar om att tappa bort sig i hans armar och aldrig vilja hitta vägen ut.



-

Anledningen till att jag inte har bloggat idag, mina kära bloggläsare, är för att jag har varit i Lysekil hela dagen. Jag vaknade halv 2 och gjorde mig i ordning jättefort och sen åkte vi och hämtade Ingalill. Medans Ingalill hälsade på sina kusiner gick vi andra runt i lysekil och kollade i affärer, på loppisar och sånt. Hittade några snygga glasögon i en loppis ;)
Vi skulle ta färjan över till Lysekil och när vi var på väg dit så hör vi på radion "Kilometerlånga köer till Lysekilsfärjan" .. AWESOME tänkte jag då.
Aja..
Förstorningsglas eller glasögon?
sniiiiggaaa läsglasögon
Domhär köpte mamma, för hon har en hylla med 50-tals saker. Och dom kostade faktist bara 1 krona.
Hittade även en jävligt snygg *HAHA* staty..
Sen åkte vi till en kyrkogård i Brastad och letade efter Ingalill och Magnus släktingars grav, som vi inte hittade.
Kanske slänger upp ett blogginlägg efter jag städat klart här, får se om jag orkar :p
PUSS

boooriiiing

Har inte hunnit att blogga något idag för jag har målat vardagsrummet hos Malin. Fast nu är färgen slut så kan TYVÄRR inte måla mera :) Kom precis ur duschen om någon ville veta :)
Malin och Micke gick bort till Sanna för en stund sen och skulle kolla på en barnvagn så sitter och väntar på att dom ska komma tillbaka för det är inte så kul att sitta här helt själv :p
Har gjort ränder i sidecutten förresten! Bild kommer när jag har tid, lust, ork, bla, bla.
hejdå

Måste bara...

Okej, jag gick inte och la mig. Måste bara skriva av mig lite :d
Jag fastnade i Kissies blogg och läste lite och sånt. Att hon inte fattar hur mycket hon skämmer ut sig? Och dendära ångest tjosan skiten för TRE FUCKING JÄVLA KILO?! Lilla söta rara Kissie, världen går inte under. Hur många kilo gick du inte upp när du fixa boobisarna?
Herregud,
Om det nu skulle synas på bilderna har du väl inga problem med att redigera bort det? Inte för att du gör det så snyggt men endå?

Sen så var det en annan sak,
VAD är det för ide att smsa "Hej, vad gör du?" halv fyra på morgonen? Kan inte någon svara på det? (Altså, varför man ens frågar.)
Okej, de har jag säkert också gjort, för 1 och ett halft år sen när jag var en liten fjortis och smsade "Vad gör du?" till alla 24/7, men det har inte med saken att göra, för jag förstår NU hur onödigt det är och irriterande för den man skickar till. Helatiden. Tänk förr när man inte hade mobiltelefon? Vad gjorde man då? Jag har tänkt på det många gånger, men jag förstår endå inte. Jag tycker det är jättepinsamt att prata i telefon om man bara ska ringa och kolla hur det är med en. Tycker inte ni det?

Också kom jag på en sak till,
Alla som ser ner på sig själva och säger typ "Vad ful jag är, blabla..."
HEJ jag är fjortis och jag ber om uppmärksamhet är det första jag tänker på. Om man håller med den som säger det så är det klart att den blir ledsen? MEN, ge fan i å säg det från första början , det är såå irriterande. Om du nu tycker att du är ful, gör något åt det istället för att sitta och whina. Om du nu tycker att du är tjock, banta då! Du då, som tycker att du sjunger dåligt? Ge fan i å sjung eller lär dig sjunga!
Hur svårt kan det vara lixom? Inte jättesvårt, bara man kämpar och inte ger upp.

Fan vad långt det blev nu, det kommer säkert bli pinsamt när jag läser det i morn. Jag hatar att visa för andra vad jag tycker och tänker menmen, det kan vara bra endå :p Veet inte riktigt varför, men jag har en känsla av det är så bara. Haha!
Aja, nu går jag och lägger mig.
puss puss

Jag är snygg och du är ful,
Du är tråkig och jag är rolig.



Fan vad nöjd jag är med denna bilden.

FYFAN VAD HÄRLIGT!

Exakt 03:09 blev jag klar med att rensa bland alla bilder (50 gig) som jag hade på min gamla dator som min syster ska ha nu. Fyfaaan vad mycket fula och gamla bilder jag har raderat.
Nu ska jag sova för jag är änna ganska trött. Ska måla vardagsrum i morn.
GODNATT pusss




ELIN ANDERSSON, jag saknar dig jääättemycket

KLÄDER <333

Kollade igenom 5 flyttlådor fulla med kläder som Malin, min syster hade när hon var i min ålder ungefär :) Sen det jag ville och kunde ha fick jag 2 papperskassar överfulla med kläder, FAN VAD GÖTT! :D

Nu ska jag och Jenny måla i Malin och Mickes vardagsrum :) Vitt skare bli!

Tar la lite bilder och sånt på vad jag fick någongång när jag har tid.

PUSSSSSSSSSSSSSS


Jamie är världens sötaste

Lämnade min dator hos Malin igår för hon skulle flytta över saker från den ena datorn till den andra, så fick jag reda på att jag hade ungefär 50 gig bilder HEEEELT onödiga bilder som jag måååste ta bort för dom är sjukt pinsamma och fula :p

nu ska jag skynda mig till netto innan dom stänger.

HÖRS SENAREEEEEEE


-

Idag börjar fallens dagar år 2010.

Fast jag ska hem till min syster först och lämna datorerna. Eftersom att jag är så jävla seg med att fixa detdär så får hon göra det ahahaha . Har haft dom i över en månad nu :(

Aja, dagens outfit:

( min kamera är urladdad och jag hittar inte kameraladdaren så det fick bli lite paint.. )

köss och hej leverpastej


-

Nu går jag och lägger mig. Hörs la i morn!

Fast kanske inte så mycket. Det är ju fallens dagar nu i helgen så ska va i Trollhättan fre, lör, sön :)

Godnatt!

 


hallådu

Sitter och lyssnar på musik och stör mig på att facebook cpar sönder
Åt precis frukost också

vadfan ska man skriva?
kommer la på ngt sen eller nååe

hejdå


hej jag lever

det spöregnar

jag är sur

och jag är hungrig

det kunde ju vart bättre

hejdå


-

Godnatt alla älskade bloggläsare, nu ska jag försöka sova :*
Ja bjuur på en gammel bild.


ohlalala

Sitter här och är glad som ett as.
Jag vet inte varför, bara mår så fucking jävla underbart :)
Jag och Jonna sitter och lyssnar på Hoffmaestro och ska la snart lägga oss eller nåt?

Aja, har inte så mycket att skriva om just nu :o
Så HEJDÅ >:D


..................................!

Jag sa ingenting i förrgår men jag åkte till Trollhättan och sen var jag i Göteborg en stund och träffa Robin och sen åkte vi tillbaka till Trollhättan så sov jag hos Matilda som följde med till Göteborg. I morses vaknade jag också åkte vi till Göteborg för att träffa Robin igen också träffade vi Matildas kompis också, jag kommer inte ihåg vad han heter :p Aja, sen åkte vi hem så jag hann med bussen hem från Trollhättan tio över fem :) Nu är det kalas här för Jonna fyllde år för några dar sen :)

Robin för 2 år sen eller nåt, hahah! :D


TAAAANGOOOO eh eh

Tältning på g

Jag, Jonna och kanske Jenny och Alexandra ska tälta ;) GULLIGULLLL eh

Aja, nu sitter jag här med Jonna och ska snart se på Shooter :d En film assow.

Hehehehehehehhe

skitkul

hejdå

eh.


TAAAANGOOOO eh eh

Tältning på g

Jag, Jonna och kanske Jenny och Alexandra ska tälta ;) GULLIGULLLL eh

Aja, nu sitter jag här med Jonna och ska snart se på Shooter :d En film assow.

Hehehehehehehhe

skitkul

hejdå

eh.


D::::

Sitter här och väntar på att pappa ska komma hem så jag kan prata med honom om vad vi fick för min mp5 och lite andra saker.

Har fett med tråkigt :(

mehmeh

hejdå

 

Ringen på halsbandet som jag har på mig på bilden är mina föräldrars vigselring. Dom är skiljda nu. Men den ringen betyder så mkt för mig. I den står det " Patrik Marie 23/6-95 "
Fick den i konfapresent


nu äre synd om mig igen

Nu är jag hemma igen. Ska leta upp mina plåster för i havet så låg det trasiga snäckor som jag trampade på så hela lilltån revs sönder :( Just nu har jag ett Batmanplåster, som inte är så bra. 
Hörs kanske sen,

xoxo


-

Nu är jag framme i Göteborg hos min farbror Henrik :)
David och Christina kom precis så nu ska jag gå och leka med dom :)
pussss

kldfjgiof

Gör mig i ordning superfort. Ska till min farbror i göteborg och ska bada och massa. Han fyller 30, grattis till han! :D Träffar även småkusinerna från Singapore!

Aja, nu ska jag typ åka.

XOXO


-

I like,
Where you sleep,
When you sleep,
Next to me.
I like,
Where you sleep,
Here.

Our lips,
Can touch.
And our cheeks,
Can brush.
Cause our lips can touch,
Here.

 


sdfjgnpoasjiognipowsiodlngflasdj

Kom hem för en liten stund sen :) Har varit på gamle dal idag igen :p Det var asvarmt :o
Nu hade jag tänkt att plugga lite, men vafan. Jag orkar verkligen inte! :o

Aja, hörs la sen eller nåt :)

b4n


oO'

Nu kryper jag ner i min hårda, kalla säng som jag inte legat i på över en vecka.

Sleep tight




ohh i love this song

 

You're a good soldier
Choosing your battles
Pick yourself up
And dust yourself off
And back in the saddle

You're on the frontline
Everyone's watching
You know it's serious
We're getting closer
This isn't over

The pressure's on
You feel it
But you've got it all
Believe it

When you fall get up
Oh oh…
And if you fall get up
Eh eh…

Tsamina mina
Zangalewa
Cuz this is Africa

Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh

Tsamina mina zangalewa
This time for Africa

Listen to your god
This is our motto
Your time to shine
Don't wait in line
Y vamos por Todo

People are raising
Their Expectations
Go on and feed them
This is your moment
No hesitations

Today's your day
I feel it
You paved the way
Believe it

If you get down
Get up Oh oh…
When you get down
Get up eh eh…

Tsamina mina zangalewa
This time for Africa

Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh

Tsamina mina zangalewa
Anawa ah ah

Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh
Tsamina mina zangalewa
This time for Africa

Howdy' cowbooooy

Har precis grejat med alla bilderna från gamle dal, för andra gången. Första gången gick det inte att spara dom när Blue skicka dom till mig över msn, så jag var tvungen att printa alla bilderna och lägga in i paint. och då hade jag inte brytt mig om att spara dom i ett visst format och sen när jag var klar och skulle lägga upp dom på facebook såg jag att det var fel format på ALLA bilder, så han fick skicka dom igen och då gick det att spara dom direkt som tur var :p

Iallafall, Idag har jag varit och badat på gamle dal med Blue, Weronica, Ahlin, Isa och Lilja :) Det var fett kul!

Isaaa :d

 

Jag och kolla ahlin där bakom mig, HAHAH!

Ahlin hoppar och Lilja fotar :)

Hahah, jag känner mig liten!

Så söta!

Folk

Jag och Isa, det var KALLT!

Ahlin snodde mina kläder och sprang iväg :(

Så jag snodde hans! :D

 

Nu orkar jag inte lägga in mer bilder, för det går segt. Ni som känner mig kan se fler på facebook ;)

G'bye :DDDDD


lalalala

Vaknade förut av att pappa ringde. Jag tar den senaste bussen hem för jag ska till gamle dal med massa :) Och Ronja, som jag är hos nu följer inte med för hon ska till lysekil :(
Aja, vi drar la ut sen när vi är klara, kanske bloggar i kväll.

xoxo


Ronja, Madde, Isa och jag. -.-'

muhuhuhu

Sitter hemma hos twiiin nu :D
Vi ska la bädda och skit snart (:
Haha, vi tog bilen hit btw, det gick jättefort :D
I morgon bestämmer vi att vi tar hästen istället, den mycket snällare :)
Hörs senare man!

Jag saknar dig.

PUSSSSS

Godmorgon!

Vaknade kanske vid 9, kollade på klockan och trodde att den var 11 av någon konstig anledning. Då gick jag upp och skulle duscha, men så kolla jag på klockan igen så såg jag att den var 9 så jag gick och la mig igen. Vaknade igen 20 i 11, då skulle jag duscha men så kom mamma också sa hon att jag tydligen skulle slinga håret innan vi åke och tog kort till passen som vi ska göra idag. Så nu sitter jag med snygg hatt och hårfärg i håret och väntar på att klockan ska bli 10 över 12 så jag kan skölja ur dennhära skiten för det är vaaarmt :p
Kanske inte bloggar något mer idag, för jag ska ju sova hos Ronja, men det är inte säkert men vi får se (:

090921
Jag saknar dig otroligt mycket!
Snälla, kom hem.


xoxo


Beat goes on

Drar till Trollhättan i morn och sover KANSKE hos Ronja :)
Bada på gamle dal (y)
Kameran stannar hemma, eller så hänger den med, eller så stannar den hemma.. Jag har inte riktigt bestämmt mig än C:
Ska nog nana snart, ska upp tidigt i morn vettööh
ecks o ecks o


-

Hemma igen!
I söndags åkte jag till mormor och morfar och sov hos dom, i måndags åkte vi till överlida kamping, i går åkte vi till ullared och sen åkte vi till borås kamping, och idag så åkte vi till knalleland och sen när vi shoppat klart där åkte vi hem.

Jag saknar dig.

puss

.

Orkade inte blogga igår kväll. Jag, jenny och Magnus spelade chicago och kollade på Ronny och Ragge.
I morses åkte jag och Jenny till Gaddesanda. Där var jag med Simon, Johan, Daniel, Casper och .. vad han den sista du hette :D
Aja, sen gick jag till Claes och Ingalill och åt och sen kom mamma och Magnus och hämta mig, så glömde jag min mobil där. :( Ska hämta den i morn innan jag åker till mormor och morfar.
Fan va segt, hahah
jag orkar inte blogga
nu ska jag göra något annat (:
GOODBYE


^^,

Sitter med hårinpackningen i håret på balkongen och pluggar till moppekörkortet :) Jättevarmt och jättemysigt nu på kvällen! Solen är på väg ner, och det har varit kanonväder hela dagen.
I morses solade jag, också åt vi utomhus. När jag och min lillasyster åkte till mamma så solade vi en stund, jag och mamma, sen kom hon på att det inte är så himla långt till Geneviken, så vi åkte dit idag igen, vi badade och fikade på stranden.
Nu ska jag plugga vidare, hörs sen kanske!
PUSSSS


^^,

Sitter med hårinpackning på balkongen och pluggar till moppekörkortet :) Jättevarmt och jättemysigt nu på kvällen! Solen är på väg ner, och det har varit kanonväder heladan. I morses solade jag, också åt vi utomhus. När jag och min lillasyster åkte till mamma så solade vi en stund, jag och mamma, sen kom hon på att det inte är så himla långt till Geneviken, så vi åkte dit idag igen :)
Nu ska jag plugga vidare, hörs sen kanske!
PUSSSS


god morgon, nattugglor!

Vaknade vid 10 ungefär, då gick jag ut och la mig i solen och bara njöööt av den härliga värmen. Sen efter en stund kom det några insekter och la sig bredvid mig, då ville jag inte vara kvar där så jag gick in och åt frukost tills pappa sa att han skulle till överby, och då ville jag följa med så jag gjorde mig i ordning supersnabbt och åkte med :)

Idag åker jag till mammsen, så nu ska jag packa :)

Föresten, jag provar Opera Browser som webbläsare ett tag, någon annan som använder det? Är det bra?

pussssss


Kissie, Kissie, Kissie ...

Kolla mönstret i tapeten, den rör sig in mot kroppen där jag ringat in. Och vid benen, listen är helt skev. Ser ju inte så bra ut kanske? Hahahah...




Anna Nalick - Breathe 2 AM


Så jävla fin låt.
Btw, jag kan inte sova.
,JAG ÄLSKAR SOMMARLOV <3



:DDDD

Direkt när jag vaknade gick jag ut och la mig i solen, och har legat där tills nu. Ashärligt !
Ska snart äta frukost, ska bara spela lite the sims först.. Haha!
Dagens planer:
Åka och bada i Geneviken, AWESOME!
Bloggar sen :)
PUSSSSSS


RSS 2.0