bloggpaus

hörs om ett tag, får se hur länge jag är borta!


HEMMA FRÅN BULGARIEN

trött
lägger in bilder någon gång i framtiden
nu ska jag sova
gonatt alla blekfisar, för första gången är jag brun ungefär >:D


...

jag ska snart åka, jag borde vara glad
du skulle inte sagt det till mig nu
jag älskar dig, snälla lämna mig inte

27/7 ♥

22:12

Hej, hur mår ni?
Nu funkar datorn igen :) Eller aa, en liten stund iallafall.
Ska snart lägga mig i sängen och läsa sen sova.
Hinner kanske blogga i morn innan jag åker hemifrån :) Kommer vara helt utan mobil eller dator när jag är utomlands så kan inte uppdatera bloggen tyvärr ;)
Men men , när jag kommer hem ska jag lägga in massa bilder från resan det lovar jag! :)
Nog tjatat från mig, godnatt & ha det bra allihopa! ♥♥
och nej jag har inget bildredigeringsprogram och ja detta är den enda bilden jag har på mig själv. den enda bilden jag har över huvudtaget :o detta er sjukkt


kldfjdfgop kpjpawe

Mamma, när min dator fungerar igen ska jag fixa en ny header :) och när jag har en kamera så jag kan ta bättre bilder.
Sry att jag inte bloggade igår men min dator fungerar knappt, eller så är det internet som krånglar, jag vet inte riktigt.. Ska försöka fixa det idag när jag kommer hem :)
Nu sitter jag i skolan, i datasalen och lektionen börjar om en kvart. Har SV/EN. Jättetråkigt.. Saknar Jan, läraren vi hade förra året :c Han gick i pension. W/E, Linnéa är sjuk också så skolan är trååååååååååååkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig jag vill heeeeeeeem och soooooovaaaa.
Hörs kanske senare, beror på om datorn fungerar som den ska. HEJDÅEEEH

FAIIIIL


godkväll!

Sitter här och pluggar på engelskaglosorna som vi har tills i morn. Rätt enkla, men dom är många! Jag vet inte om jag har någon mer läxa tills i morn än engelskan för glömde min kalender i skolan om jag inte tappat bort den igen :( Får la hoppas på det bästa.
I morn hämtar mamma mig halv 1 i skolan så åker vi till näl och plockar stygn. Lite smånervös ifall det ska göra ont och sånt, men det kommer nog gå jättebra :p Sen åker jag tillbaka till skolan och efter skolan drar jag nog ner till stan och chillar pung med mina vänner eheh.
På onsdag, allesammans, är sista gången ni kan träffa mig innan jag åker utomlands i en vecka och jag lämnar mobil & dator hemma så jag kommer vara helt okontaktbar. Kommer altså inte blogga. Vart vi ska någonstans blir en överraskning, vet iallafall att det blir all inclusive, varmt, hav och pool och sånnadära saker, balkong också tror jag? Menmen, naysnays, nog tjatat från mig! Hörs i morn alla söta bloggläsare :)
goodnight&takecare


Sitter i Veras mosters studio och äter ny...

Sitter i Veras mosters studio och äter nystekta plättar som Carola, hennes moster gjort till oss :) vi ska sova här inne i natt och det spökar på riktigt. Hör dunk i taket ovanifrån och steg i trappan.. haha, men ska lyssna vidare, Vera är rädd som ett svin xd hörs i morn! :)


Godmorgon!

Vaknade i morses en kvart innan jag skulle gå ut till bussen och jag hann. Fyfan vilken tur jag hade! Haha :) I skolan var väl allt som vanligt och efter skolan åkte jag och Linnéa till stan och träffade Ronja, Isa, Emma, Aleks och Alexander, vi åkte till överby och skulle kolla en grej, sen gick alla till McDonalds fast jag och Alexander åkte in till Trollhättan, träffade några och sen åkte han hem. Då väntade jag en stund på Sanna, träffade henne och Vera sen åkte jag hit, till min syster :) Ska sova här i natt. Just nu är hon och Michael nere i tvättstugan och jag sitter här helt själv med Jamie som sover så sött så :) Kollar på en film på tv också, Liar liar. Har ni sett den? Jag tycker den verkar rätt cp och så men. :)
Hörs inte mer idag tror jag.
Sorry att jag inte är lika aktiv på bloggen längre men min dator krånglar som fan och den andra datorn jag har är så j*vla seg så jag vill bara slänga den i väggen så fort jag använder den ungefär. :c
Nu ska jag inte vara sån! eh..
Godnatt din fule jävel! :)

städar ..

Har snart städat klart! Bara lite smågrejer som ligger framme :)
Sover hos syrran i morn, awesome-e-e!
När jag har städat klart ska jag lägga mig i min säng och spela Burn out för det var riktigt jävla längesen! :)
Eller kolla på Titanic, har inte bestämmt mig än.
Vi hörs inte mer idag iallafall så jag får väl ta och säga godnatt till alla mina kära läsare som *hostar litegrann* inte är så bra på att kommentera! :o eheheh
GODNATT ♥

Olle sa att det enda som behövs för att an...

Olle sa att det enda som behövs för att ankan ska bli en lasange är pasta och Linnéa är en soppa, inget snack om saken.


blue skies

Kom precis hem från att ha hämtat alla grejerna jag hade hos pappa förutom kameran och en dator som vi tar en annan dag :)
Nu ska jag och mamma snart iväg på ett möte i skolan.
Hörs senare :)¨
puss och kram

nananana

Jag har runt 20-30 läsare, tackar och bockar för att ni läser min görintressanta blogg! :)
Men kommentera mera, för det är ni riktigt dåliga på! (a) 
Jag älskar att få kommentarer :D

Nu kan ju bla svara på :
Finns det något som saknat i min blogg, isåfall vad?
Är det något som gör min blogg dålig, isåfall vad?
Är det något ni vill veta om mig? FRÅGA PÅ!

xoxo


lektion, brb

Sitter i skolans datasal med Linnéa Johansson :)
Har rätt ont där jag skärde bort plupparna igår :( Kan knappt röra på huvet, undrar hur det ska gå sen när jag ska äta ? Hmm .. Får leva på soppa i en vecka eller nått, wiiiee!
Lektionen förjar om 10 minuter, har svenska/engelska. ROLIGT
Efter skolan ska jag och älskade mamma åka hem till pappa och hämta alla mina grejer, sen ska jag hem och spela xbox eheh ..
puss & kram

alvedon, JATACK !

Spelar super mario för fulla muggar, ska ner och ta mig något att äta snart, några alvedon kanske?? Nejmen, det gör faktist väldigt ont nu när bedövningen slutat värka :c
Måste vänta några timmar till innan jag kan ta en alvedon till ..
KOMER DÖ
hejdå


Tagit bort märket jag hade på halsen nu, b...

100media_imag012 (MMS)

Tagit bort märket jag hade på halsen nu, bedövningen sitter kvar och det är varför min mun är Sne. Haha! Mamma och Magnus höll på att dö av skratt när jag skulle äta. Det är helt stelt också för dom har sytt och tejpat så jag måste ha huvet böjt på ett visst sätt när jag ska öppna munnen. Haha! Ska ha stygnen i en vecka, på måndag tar de bort dom :) har fixat en laddare nu till datorn, och en kontroll till xboxet :D hörs senare! Pusspusspuss


BU!

Sitter hemma hos Linnéa Johansson ( www.linneajohunsson.blogg.se ) med hennes lillebror Oliver och Simon Ewenborg :) Vi har sovit här i natt. Kom hem vid 12 ungefär efter att ha vart hos Amanda Reimers med Linnéa, Simon, Linn och Martin tror jag? :)
Skoj!
Höres en annan gång
kösshaj

Tjena! Sitter i åsaka och väntar på busse...

Tjena! Sitter i åsaka och väntar på bussen som kommer om en halvtimme ungefär. Sen ska jag till Julia Nilsson och chilla pung :) muahaha, hejdå!!!!!


Hej! Sitter på bussen mellan Trollhättan...

Hej! Sitter på bussen mellan Trollhättan och Grästorp :) ska hem, har varit med älsklingen, Iiii, Simon, madde och Robin :) roligt, roligt! I morn blire kanske t å dra och gymma med Linnéa, jack, Simon och madde :) nu är jag framme i Grästorp, hörs en annan gång! XOXO


köss

Som jag skrev igår, min datorladdare gick sönder så bloggen kommer inte bli uppdaterad lika mycket, tror jag? Kan ju blogga via SMS fast det är så segt.. Haha
Nu sitter jag hemma hos Iii och äter chokladsmörgås fiffan vad gott :)
Hörs la någon gång eheh hejs!

hiss slash diss

DORA HISSAR
Nina Linnarsson, min klassföreståndare. Jag har tänkt hela sommaren att jag verkligen ska satsa på skolan nu i nian. Jag har varit precis som jag brukar i skolan och endå säger hon något som " Jag har märkt att du är mer aktiv på lektionerna och lägger ner mer energi på skolan. " TROR DU JAG BLEV GLAD ELLER?! Linnéa, min bästavän som är med mig 24/7 i skolan sa att jag är som vanligt och endå säger hon det. Jag blev en såndära lycklig chey då.
Halsdukar, Fyfan vad härligt det är nu när det börjar bli lite kallare ute och sånt med en tjock halsduk. Jag har en brun/rosa aktig mörk stickad halsduk med ljusrosa blomliknande saker på. Jag älskar den!
Mormor, Morfar & Mamma finns där helatiden, dom är bäst på att trösta mig när jag är ledsen och dom gör ungefär allt för mig & mina systrar. Älskar er så jävla mycket och ni ska veta att ni är BÄST! :)
DORA DISSAR
Bullshit, hatar verkligen folk som snackar skit VIA INTERNET!!!!! Så idiotiskt att det liknar ingenting.
pajjade laddaren, datorn dör snart
hörs en annan gång
LOVE YA
peace out

RSS 2.0