I remember the sound

Hej!
Jag kom hem för någon timma sen ungefär. :) Bussen var någolunda i tid idag iallafall. Jag somnade ungefär vid stallbackaterminalen och vaknade vid componenta som ligger bara någon minut innan där jag går av. Tur som fan att jag vaknade haha.
Jag har precis ätit och nu sitter jag här med en varm och go kopp kaffe bredvid! :)
Dagen har varit brabrabra. Vaknade vid 6, gjorde mig iordning, åkte till skolan, hade lektion, tvinga dit Matti & Ville och sen var jag med dom. :) Sen stack jag med Hanna till umo & när vi varit där så åkte vi hem till Ville. :) Matti skulle också komma dit men han somna, haha! :(
Sen tog jag bussen hem.
JÄVLAR vad kallt det vart idag asså!


Glöm inte kika in på mina nära & käras bloggar,
länkarna dit hittar ni längst ner i menyn till hööger, Kalle! :)

20 years of snow

Har ni haft en bra första advent? Det har iallafall jag!
Direkt när jag vaknade så stekte mormor en äggpannkaka till mig, sen hade hon tinat mormorsbröd till de. Det är nog den bästa frukosten man kan få!
Sen satt vi och tog de lugnt bara, tills vi gick ner till Iris och fikade :) Hon bjöd på glögg, jättegod smörgås med massa olika saker på, rulltårta & kaffe såklart! Sen ringde Angelica också bestämmde vi att jag skulle hem till henne en stund innan jag åkte hem till lilla igensnöade Främmestad :) Vi hade snöbollskrig och klättrade i träd.. HAHA :D
Sen kom mormor och morfar och hämtade mig och vi åkte hem och morsan bjöd på fika :) Hembakta bullar & kakor. MUMS!
Nu ska jag gå och lägga mig :)
Godnatt, vinterland <3


HEHEHE

Godmorgon era fula töntar
Vaknade mitt i natten flera gånger av att jag hade ett jävla huvud i röven, sen när Malin vaknat gjorde vi korvstroganoff som va go as hell =)
Nu väntar jag på att mormor och morfar ska höra av sig för dom skulle komma och hämta mig så sover jag hos dom i natt, kan inte blogga förens imorn.
HÖRES !
GAMMAL bild på mig & mina systrar :) Jenny & Malin.

NANANANA

Ska sova hos Malin inatt :) Kom hit för någon timma sen eller två och har precis tagit en kopp kaffe :)
Malin och Micke ska tatuera sig sen om tatueraren kan ta sig hit :)
Och nu kom vi in på ett pinsamt samtalsämne, jag & Malin :C
HEJDÅ

I'm the world's greatest

Jag har kommit fram till en sak. Falkis är körd i grus och jag är roligare än honom.
Nu ska jag strax gå och lägga mig. Ska upp halv 6 i morn! BIG love <3 nat

Hahah Sara skicka denna till mig förut btw, görrolig!


Godmorgon.

Vaknade klockan 6.
Gjorde mig iordning.
Gick ut till bussen medans jag ringde västtrafik.
De sa att bara den bussen var inställd så jag gick hem.
Satte mig här.
Fick strömavbrott.
Strömmen kom tillbaka och nu ska jag ut till bussen.
Puss.


Godnatt bitcheys

Nu är jag änna lite småtrött. Vaknade kvart över 5 i morse, gick upp halv 6. Hihi, det känns i ögonen xD
Ska be en lång jävla bön nu så snön försvinner tills imorn, jag måste dra!
PUSS






I want you to want me

För exakt 24 timmar sedan anlände den 23 minuter sena 660 till resecentrum i Trollhättan. Det var en förfärlig väntan för samtliga passagerare som skulle på bussen. Det var kallt, blåsigt och snön yrde runt hela stan.
Detta tolererar jag ICKE!
Hihi, slutade tidigare idag så tog 2bussen hem :) Var hemma vid halv 4 ungefär.
Nu har jag tagit rätt många nya bilder till min nya design som jag ska börja jobba med såfort gimp är klarinstallerat :) Jag har aldrig använt det förut, så önska mig lycka till! :D
Pusspuss

Are we the reason ?

Nu har jag pluggat klart, jag kan allting.
Ska ner och ta en kvällsmacka innan jag dejtar kudden =)
Hoppas jag blir sjuk tills i morn så jag slipper gå till bussen i morn, det är så jävla mycket snö där :(
Haha, håll tummarna för mig!
Vi hörs i morn :)
Godnatt!


I'm ready, I am

Har inte bloggat på två dagar nästan HIHI.
Under dom två dagarna har faktist inte hänt så mycket mer än att jag har gått upp ca 5 lvlar i cartown, jag har färgat håret (srsly, redhead !) och blivit självmordsbenägen med tanke på all snö som dräller ner från himlen.
Har prov och läxförhör i morn så jag ska plugga nu, och lyssna på musik, och njuta av att jag äntligen är hemma som jag längtat efter enda sen jag åkte från min syster i morses. Jag sov hos henne i natt :)
Förresten, hon gjorde korvstroganoff igår, fyFAN vad gott det var med taccokrydda i! MMMMMH
!!!!! I HATE VÄSTTRAFIK !!!!!
hejdå ;)


FUCK IT

MINA PAUL FRANKS E TRASIGA :'(((( Lånade ut dom till lillasyster som hon la tillbaka i min hylla. Sen nu när jag ska använda dom så har dom nästan gått av över ena öronmuffen :c & hon säger att hon inte gjort nåt.. Hmmmm!
JAG VILL HA NYA :'(((
Nu ska jag deppa.
hejdå.


when we drink we do it right gettin slizzard

like a g6 - far east movement
Söndag eftermiddag, klockan är 18:15 och jag är TRÖTT.
Var ute och träffade Vera förut som flyttat till Främmestad :) Härligt att äntligen ha någon att va med som bor här i närheten.. Haha!
Vi gick runt i Främmestad och snackade tills vi gick hem till mig och kollade på Trolltyg i Tomteskogen! :D Haha, älskar den jävla filmen asså.
Nu ska jag nog plocka upp lite här på mitt rum och sen lägga mig och läsa eller nåt. Får see!
pusspuss

Eheheh

Rensade min garderob och när jag var klar med det kollade jag och lillasyster på mio min mio och det sluta precis så nu ska jag städa resten av rummet och hmmm SPELA CAR TOWN :D

Såhär mycket kläder hade jag i min pyttelilla garderob.. Inte konstigt att baksidan lutade ut ! Jag slängde 3 plagg eller nåt, och vek ihop allting som innan låg inknökat och det var ingen ordning alls! Jag fattar inte hur jag gör det så xD


Sitter på tåget hem från Malin, Micke & li...

Sitter på tåget hem från Malin, Micke & lille Jamie. Jag glömde mina nycklar där, känner mig väldigt lyckad :( haha! Åh nu luktare gröt. hejs!


:D

Sitter hemma hos Malin, Micke och Jamie fast Malin är inte hemma :p Bakade precis negerbollar och nu sitter jag här och kollar på idol :D
Spela cartown, brb

-

Godkväll !
Kunde inte blogga igår för internet krånglade.
Gick och la mig halv elva eller nåt, vaknade halv sju så har sovit ovanligt länge på en vardag :) eller mellan två vardagar blire ju. Vi skulle bada idag direkt på morgonen och då behöver man ju inte direkt göra sig i ordning ;) Aja, simmningen gick bra! :D simmade 550 eller 600 m på 18 minuter, räddade en docka 2 gånger, en badvakt och en Ella :) Sen simmade jag under vattnet 15 m och det var jag INTE nöjd med alls xD Aja, vi slutade efter vi badat och då stack jag och några till ner till stan och käka sen drog jag till Angelica och sen följde jag med henne till jobbet :) Efter det så stack vi till henne igen och sen drog jag hem :)
Nu sitter jag här och spelar Car Town på facebook, är fan beroende utav det asså hahah xD
Aja, ska spela vidare! :D
pusspuss


God morgon !

Kunde inte blogga igår för att internet slutade att fungera precis när jag börjat skriva ett nytt inlägg typ 2-3 gånger eller nåt. Då blev jag lite småsur och gick ner och tröståt. Haha!
I det inlägget ville jag iallafall berätta att jag syr! Frivilligt ! Eller eftersom jag skriver det nu så blir det ju sydde.. Iallafall.
En sånhär syr jag :)


Nu ska jag traska ut till bussen i det härliga vårvädret :) hihi naat


Helooo

Jag missade bussen hem förut, haha!
Satt i köket hos Angelicas mormor och pusslade ihop svåra kluriduttgrejer med Angelica och Johan. Angelica klarade 0, Johan klarade 0 och jag klarade 6 st :D HAHA! ;) Aja, sen när jag var klar kollade jag på klockan "17.09 " bussen går 17.10, DÅ blev jag stressad. Men jag ringde morsan och hon sa att jag kunde sova hos Angelica så det löste sig:)
Aja, vi hörs i morn!
köss! :D

learning to fly - pink floyd

Nu ska jag duscha och sen lägga mig i sängen och läsa eller lyssna på musik en stund innan jag somnar, beror på hur huvet mår när det är dags.
Snacka med daddi för någon timma sen, vi ska träffas någon dag och fika :)
Jag funderar på att börja någon sport, typ fotboll eller basket eller så. Vi spelade fotboll på idrotten förra veckan och då märkte jag att det faktist fortfarande är kul och jag behöver ju röra på mig. Har iallafall börjat simma nu :) Hoppas lille ryggisen mår bättre snart ♥


Dagens fråga...

Varför lyssnar jag på deppmusik när jag vet att jag blir helt cp utav det?
Jadu, den frågan är inte lätt att svara på. Enligt min syster lyssnar jag ju bara på deppmusik..
På tal om ingenting så ska jag ska lägga mig riktigt tidigt idag för att undvika cputbrott imorgon :)
Fast inte än.


Godmorgon!

Jag är lite trött faktist. Vaknade av att Jamie skrek och då kunde jag inte somna om så gick upp då :) Har precis käkat frulle.
Nu ska jag göra mig i ordning och prova Malins gamla hårförlängning och se om den passar mitt hår :) Hoppas de fan! :D
Hörs senare eller nått (:
xoxo

R.I.P favoritcolan

Kommer aldrig glömma det speciella sättet du fick mina smaklökar att älska, den nya colan är inte alls som du! Det kommer alltid finnas en smak av dig i min mun. Älskade cola, jag kommer sakna dig ♥

Goodnight sweetheart

Sitter här i soffan helt själv. Malin, Michael och Jamie har precis gått och lagt sig. Ska la sova snart jag med också, men jag känner mig inte trött. Aja, gonatt iallefall :D
Drar han mig inte i håret ska han naturligtvis peta mig i ögat istället :(
Haha, skitunge! :D

huvudvärk ♥

Sitter hos Malin nu :) Har nyss käkat pannkakor. Jag sover här inatt :) Så kommer morfar och hämtar oss i morn så ska vi på kalas hos han och mormor för morfar har fyllt år och det är farsdag.
Var ju och simmade förut :) Skrapade upp ungefär halva benet i bassängkanten :) schööönt (y)
Sen fick jag så ont i huvet att jag inte orkade simma mer och det har inte gått över än så nu ska jag leta alvedon och vila litegrand.
Pusspuss !
Jemme, sötaste ungen ! ♥

hey boy

Godmorgon allesammans !
Idag ska jag åka och simma som skolsyster sa till mig för det är bra för ryggen :) Hoppas då fan att det blir bättre annars vet jag inte vad jag ska göra. Aja, ska göra mig i ordning och packa och sånt nu :) Pusspuss!


Daddy, Daddy, don't leave
I'll do anything to keep you
Right here with me
Can't you see how much I need you?


Jag vill vara din, Margareta

Tjena !
Var i Nossebro förut och hämtade alla tillbehören till mobilen så har fixat med iTunes och sånt :D Så nu har jag musik i mobilen iallafall och det är det jag använder min mobil mest till, att lyssna på musik.
Funderar på att dra på mig hörlurarna, lägga mig i sängen och bara drömma mig bort i min egna lilla värld.
Får fan bli så asså, pusshejs !

De bledde inte så rött som ja ville :c
Men jag är som sagt väldigt nöjd med färgningen iallafall :) Tack för hjälpen, Malin!


hello everyone !

Kom precis till skolan, har sovmorgon så satte mig här i datasalen.
Sov hos Angelica inatt :) Från igårkväll då vi kollade på parlamentet - ja & nej så har vi försökt att inte säga ja eller nej. Det har ju gått sådär kan jag ju ta och tala om. Hahah xD
Har SO om 9 min. Vikarie och grejer. Kul, kul! Fast ne.
Efter skolan ska jag ner till stan, träffa Angelica en stund sen tar jag bussen till Nossebro och hämtar mina saker som jag glömde på bussen häromdan :p
Hörs senare tror jag väl :)
pusspusspuss


det lilla som blir över



10 favoriter
Dialekt: Skeånskah
Mat: All mat mamma lagar ! ungefär.
Låt: shine on your crazy diamonds - pink floyd eller pavlov's daughter - regina spektor

Tecknad figur:  dora tha explor-ah
Sport: nästan allt utom innebandy & liknande är ju kul, men håller inte på med nått
Komiker: wawawa de va svårt
Veckodag: lördag
Glass: magnum mandel , fast jag tål den inte längre :c
Soloartist: Jag vet inte, regina spektor eller ingrid michaelsson
9 för tillfället
Humör: ont i ryggen = lite smågrinig
Tanke: får kanske tillbaka min laddare i morn, YEAH !
Kläder: mjukisar, leggings, linne, tjockiströja och underkläder
Bakgrund: träd och bäck
Känsla: ..
Tid: 21:57
Bästa sak: jag själv, måste jag nog svara. *jk* mitt duntäcke
Irritationsobjekt: saker man ser i ögonvrån som egentligen inte är där.

8 första
Bästa vän: Sandra andersson eller Elin alexandersson
Husdjur: Zita, en schäfer hund
kyss: jimmy
Piercing: öronen och om det inte räknas, tungan
Förälskelse: jimmy
CD skiva: hits for kids 1000 eller nåt
Bil: pärlan
Ord: kommer inte ihåg

7 senaste
Telefonsamtal: granlund !
Mat: korv & mos
Dryck: vatten
Biltur: från ett kalas i söndags
Tv-program : nåt hos syrran
Spelad låt: pick me up- Isak strand
Köpta klädesplagg: jeans

6 har du någonsin

Dejtat någon av dina bästa vänner? hmrgfff ja vene
Blivit arresterad: näe
Badat naken: ja
Varit med på TV: yes
Varit med i tidningen: ja

5 nej tack
Skolämne: no, so
Mat: fisk, ärtsoppa
Musik: såndära techno eller nåt som inte går att sjunga me
Dryck: grapejuice
Djur: spindlar .

4 saker

Du gjorde igår kväll: jag klagade över vädret, var hos min syster, färgade håret, tog hand om jemme, städade en spis & bytte till mig en iphone. har jag fått med allt ?
Du kan höra just nu : lars winnerbäck - söndermarken och min puls
Du inte kan leva utan: musik & sällskap
Du gör när du har tråkigt: drar på lite musik och sjunger en bit
3 personer
Du kan berätta allt för: linnea
Du tycker om: många
Du inte gillar: för många

2 val
Coca Cola eller Fanta? Coca Cola
Hund eller Katt?: Hund
1 önskan: blommor och blad, en miljard

The grave diggers getting stuck in the machine
picking getting slim, slimmer
I hear them say my name
dor-ah, dor-ah, dor-ah-ah

yes I'm putting the boulder to my ear
and I still can't hear
whadya think I was an amateur
playin' with my temperature...

If I hear another song about angels
if I see another feather on the dumb-box
I'm gonna go to Babylon and get me some whiskey
Gonna go to Babylon and get me some whiskey now...
If I hear another song about angels
if I see another feather on the dumb-box
I'm gonna go to Babylon and get me some whiskey
Oh get me some whiskey, get me some whisky, get me some whiskey now

My name is Lucille and I know how you feel
I live downstairs
I hear you taking out your garbage
I hear you loving your girlfriend
I hear you loving yourself too
I hear you flushing your toliet
I hear you turning your thoughts off
I turn mine off too
The only thing I hear is you
and you don't sound nice and you don't sound right
and you don't sound good and you don't sound right

 


When I'm feeling sad and grey can you make it stop?

Nu äre såhär atteh jag har ingen iPhone 3g.
Det var en 3gs xD
hahah menmen, glömde laddaren till den på bussen så kan inte använda den :( KÄNNER MIG LYCKAD !!
Hoppas fan jag får tag i den annars måste jag köpa en ny rätt nu för en Dora utan mobil är en ledsen Dora. Nemen så farligt är det inte. Det är inte så många som åker dom bussarna alls, så bussdrivern har nog lite koll på vilka som sitter var och så :)
Jag vaknade av väckarklockan i morses ! Första gången på.. mjaa 3 veckor ? 2 ?
Sov hos Malin i natt ju, tur det för det var MYCKET snö när jag skulle gå till bussen och eftersom Malin bor lite mer mot stan än vad jag gör så fanns det upptrampade spår jag kunde gå i så jag slapp få snö i skon.
Fast det hade nog inte spelat någon roll för de som skottar vid busshållsplatserna tänker inte på att folk ska gå av där så det låg stora vallar av snö längs busshållsplatsen åh det var så uuunderbart ! fast ne -.-'
Pricktavla har jag också vart idag. Fick ungefär 10 snöbollar eller nåt på mig + att jag blev puttad i en buske så jag fastna där med benen rakt upp och kom inte därifrån. JÄVLA SAXIN & SIMON P !!!
Efter skolan drog jag hem till Angelica :) Eller aa, till hennes mormor :p Fia var där också :)
Vi åt chokladsmet, drack kaffe och diskuterade skitsnack m.m. Sen drog jag och Angelica hem :) Vi tog samma buss, fast hon gick av ungefär 40 min tidigare än mig :c haha.
På bussen bestämde vi iallafall att jag ska sova hos henne i morn , så om jag inte bloggar så vet ni varför :)

Långt inlägg såg jag nu.. Inte likt mig haha :D
Nu ska jag lyssna på musiiiik som jag inte kunnat göra på heladagen eftersom att jag inte har någon musik i min mobil än.
Hörs senare eller nåt :) pusspuss !

nemen !

Har färgat håret nu :) Det fanns ingen riktigt röd färg i affären så kunde inte färga precis som jag ville, men jag är nöjd endå :) Bild kommer upp när jag kommit hem. Är hos min syster nu :)
Jag och Alexander Noré har bytt mobil! Htc Hero mot en Iphone 3g. Än så länge är jag nöjd, hoppas jag förblir det :) Nu ska jag ta en kopp kaffe och sätta mig i soffan och deppa för vädret som är ute.
B4N! xoxo

Kaffe är nog det godaste att dricka till d...

Kaffe är nog det godaste att dricka till detta vädret.


hacka hål hacka hacka

Ska nana nu, fast kommer antagligen inte kunna sova på typ 2 timmar så jag ska lägga mig och läsa :)
Har ungefär fem böcker jag börjar läsa men inte läst klart.
Annie
Shoo bre
Män som hatar kvinnor
Wannabes hämnd
Världen utanför
Så nån av dom får de bli :)
W/E, godnatt !
Puss

helavägen nyponbuskar

 

50 feta frågor, vågar du? JAG VÅGAR !


Utseende
1. vilken ögonfärg har du: piggelingröna
2. hur lång är du: typ 1.72

3. vilken hårfärg har du: ljusbrun/blond
4. långt eller kort hår?: de e la mittemellan sisådär
5. piercingar i ansiktet: sooon, maybe ! :D

6. vilken ögonfärg skulle du vilja ha: ljusare
7. hur lång skulle du vilja vara: längre
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: rött/lite brunt sådär
9. vill du ha kort eller långt hår: långt eller snaggat skulle va rätt fräsigt
10. skulle du vilja ha piercingar: tungan, medusa eller labret, ögonbrynet och septum mhmhmhmh 

senaste du.
11. åt : pepparkaksdeg, hahah !
12. drack: vatten
13. du fick sms av och vad de stod: Jesper Kartberg "Tja"
14. du skrev sms till och vad du skrev: Jesper Kartberg "Tjena!"
15. sa: va ?
16. kramade: Alexander eller morsan, kommer inte ihåg
17. kysste: tobbe
19. du spydde: i bulgarien tror ja, då mådde jag inte så värstans bra.. haha
20. idag: va?

 

kärlek,
21. är du singel: ja
22. ditt förra förhållande va med: Alexander Vesala

23. ditt längsta förhållande: typ 1,5 månader

24. med vem då: Alexander vesala

25. när någon säger din första kärlek vem tänker du på då: hahahah jimmy hvit

26. vem var din första kärlek? ^
27. gillar du någon just nu: hm .

28. hur många seriösa förhållanden har du haft: assåå ,
29. vill du vara singel: njae
30. vill du gifta dig i framtiden? troligtvis
31. Vad heter din nuvarande pojk/flickvän: MEN JA E SINgel föffan !?

 

vänskap
32. den som vet mest om dig: Malin? Linnéa? Elsa? Morsan?

33. den vän som du har känt längst: Som jag fortfarande umgås med, Elsa
34. allra bästa vän?: vet inte

37. som bor långt ifrån dig: Elsa

38. den du har mest minnen med: Elsa
39. bra vän du inte träffar ofta: Elsa
40. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu: dom jag inte tycker om kallar jag inte vänner

övrigt,
41. musiksmak: heeelt olika
42. sport du gillar: typ alla förutom innebandy eller liknandeee
44. har du någon gång hört att du sjunger bra: yeah
46. har du hört att du borde bli modell: japp
47. något speciellt du alltid har på dig varje dag: mamma och pappas vigselring runt tummen

48. vem är mest galen i din klass?i: alla.
49. brukar du sova med en nalle vid din sida? ehehe ja det brukar jag faktist
50. vad tänker du på just nu: jaru, 


ja e en liten mört som har simmat bört

Blir redhead i morn och då kommere antagligen en ny design och skit som passar nya hårfärgen. Rosa/orange blabla tillsammans med rött/ brunt men mycket rött tror ja... Det låter inte så snyggt iallafall.
Slutar skolan halv 4, åker till stan & träffar Alex, får mina saker och sen sticker jag nog till Malin direkt som hjälper mig med håret :)

Sitter här och lyssnar på musik och saknar högtalarna jag hade på mitt rum hos pappa. Dom va stora och biffiga, dom jag har nu är kassa :( bububub tycker synd om mig själv .. eheh
Lars Winnerbäck – Söndermarken
Volbeat – Maybellene i Hofteholder
Gigi D'Agostino – The Riddle
Joshua Radin – Winter

Min mamma är göllig

För när jag kom hem så låg detta på min säng :D





Har velat ha en svart halsduk jättelänge så har mamma stickat den till mig :) Tack så jättejätte mycket! älskar dig <3

När du kliver in i rummet äre nåt som pirrar till

Vaknade för en halvtimme sen ungefär, har sminkat mig, klätt på mig och packat väskan. Kvarstår då gör frukosten och älskade morgonkaffet :) åker till skolan sen, har verkligen inte saknat den.
Hörs senare!
Pusspuss


Ever since I was eight or nine

Anna Ternheim – Shoreline - Radio Version <-- spotifylänk
JAG ÄLSKAR DEN LÅTEN !!
både den och när Broder Daniel gör den
men gooodh jag ryser i hela kroppen när HON sjunger den
w/e, snart ska jag tvätta bort sminket och lägga mig och LÄSA EN BOK ! Ohohoh, det var riktigt längesen !
Någon som har förslag på hur jag ska färga mitt hår ? Skicka gärna bilder !
xoxo


eheheh

Svar till anonym som undrade om det är tejp på bilden i inlägget under:
ja, det är tejp :d

GOODMORNING boys N' girls

Vaknade för ungefär 2 timmar sen, har bara suttit här & fixat med musiken jag ladda hem i natt och ätit. Ska strax hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning för Petras kalas :) Åker vid tre tror jag, eller aa när mamma vaknat.
Hörs la senare eller så.
pusspusspuss


kom änglar

Vaknade vid 10, gick upp vid 12, åt, red dumle, gick in och bytte om & packa, blev hämtad av Emil, åkte till Munkedal, tog bussen till Trollhättan, träffade Tobbe <3, va där en timma sen åkte jag med ettan till grästorp där jag blev hämtad av morsan och lillsyrran :)
Nu sitter jag här och kollar igenom gamla bilder från min laptop som jag bytt bort mot systemkameran med farsan :( saknar sommaren! helvete .

'
jag vill änna ha den tillbaka . o.O

ÄR I HAMBURGSUND, BLOGGAR NÄR JAG KOMMER H...

ÄR I HAMBURGSUND, BLOGGAR NÄR JAG KOMMER HEM. PUSSPUSSPUSSPUSSPUSS


RSS 2.0